logo Tonny Maas

Tonny Maas

ConsultancyDrs. AJM Maas

Leven met aandacht

Meditatie

Binnen mijn praktijk neemt het inzicht en de kracht van meditatie een belangrijke plek in. Het is mogelijk om individuele meditatie sessies te doen in de praktijk. Ook verzorg ik individuele sessies online. Dit kan handig zijn wanneer je aan huis gebonden bent of verder weg woont.

Naast deze praktijk ben ik ook eigenaar van Rang Zhin, Centrum voor Meditatie en Creatie. Zie voor alle activiteiten op www.rangzhin.nl. De meditatie is universeel en voor iedereen toegankelijk. Deze universele methode heb ik verdiept via de opleiding van the3doors die voortgekomen is uit het bön-boeddhisme van Tibet maar ontdaan is van oude rituelen. Mediteren verdiept het contact met jezelf, het brengt je tot rust en leert je met meer helderheid naar de wereld te kijken. Simpel gezegd is het een manier om meer vanuit je hart te leven en minder gefixeerd te raken in je problemen en dagelijkse beslommeringen. Het geeft naast diepe spirituele kennis ook een diepere verbinding met de psychische en emotionele aspecten in onszelf.

Heeft u klachten, bespreek dat dan eerst met mij. Ik sta open voor kritiek en oplossingen. Bekijk hier het klachtenreglement

Een persoonlijke sessie in de praktijk
een uur: € 90,-

Privé-meditatie online:
Half uur: € 50- heel uur € 90,-

Dromen

Individueel met een droom werken, verschaft je een diepere inkijk in je eigen leven. In iedere droom zit een schat aan informatie over jouw pad, jouw kracht en jouw blokkades. Er zijn werkelijk dromen die vrágen om deze aandacht. De methode waarmee gewerkt wordt, is afhankelijk van de vraagsteller en van de droom. Het gaan slapen kan ook een belangrijk onderdeel zijn wat individuele aandacht behoeft. De manier waarop je gaat slapen heeft een enorm effect op de slaap, de droom en het wakker worden in de ochtend.

Het is ook mogelijk om via een cursus kennis te maken met het droomwerk. Klik hier voor informatie daarover.

 

Een uur: € 105,-, anderhalf uur: € 150.-