logo Tonny Maas

Tonny Maas

ConsultancyDrs. AJM Maas

  Therapie

Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode.
Voor meer informatie zie:
https://www.gatgeschillen.nl/

CAT-therapeut nummer: CM1578-17-10-18

Therapie kan nodig zijn op het moment dat je vastloopt. Wanneer je merkt dat je niet meer lekker in je vel zit. Minder zin in de dingen, vermoeider en piekeren. Omdat ik gemakkelijk de energie oppik van hetgeen er speelt, is het mogelijk om snel tot de kern van het probleem te komen waarbij alles helder en stap voor stap uitgelegd wordt. Zo worden patronen op een directe manier inzichtelijk en werkbaar. Het contact met jezelf wordt op deze manier hersteld.

Methoden:

  • Psychotherapeutische gesprekken.
  • Ademhalingstechnieken en lichaamsscan (vastzittende gevoelens en fysieke sensaties vrij maken).
  • Meditatietechnieken (aanwezig zijn in het hier en nu).
  • Werken met de droom (psycho-analytisch/belichaamd droomwerk).
  • Creatieve therapie/visualisaties (in beeld brengen en nieuwe strategieën zien).


Hier vind je de behandelovereenkomst zoals gehanteerd in de praktijk

Vergoedingen

De therapie valt onder code: 24500 behandeling psychotherapie. https://catvergoedbaar.nl/

Psychotherapie is een therapievorm voor volwassenen en kinderen die maken hebben met psychische of psychosomatische aandoeningen, problemen en stoornissen, zoals angsten, depressies en verslavingsproblemen. Ook bij stress of een burn-out kan psychotherapie zijn vruchten afwerpen. Het doel van de therapie is om de psychische problemen en klachten (sterk) te verminderen of verdraaglijker te maken.

Kosten: € 105,-

Tonny Maas in de praktijk3

Speelt er iets waar u ontevreden over bent, bespreek dit dan bij voorkeur eerst met mij. Ik sta open voor kritiek en oplossingen.

Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks-erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Bekijk hier de informatie over de klachtenregeling.

Relatietherapie

Natuurlijk begin je een relatie omdat je van elkaar houdt. Helaas blijven patronen echter ook doorwerken en voelbaar. Vastlopen in een relatie is veel voorkomend en gaat veelal gepaard met veel pijn. Inzichtelijk maken waardoor je vastloopt en hoe je hieraan kunt werken, kan weer adem geven, een positieve wending aan jullie leven.

Mocht je nog niet bekend zijn met de praktijk, dan nodig ik jullie beiden eerst uit voor een persoonlijke sessie. Daarin kunnen we verhelderen waarin jij vastloopt. Tevens kunnen we dan ervaren of er een goede werkraltie kan ontstaan.

Daarna starten we de gezamenlijke relatietherapie.

Kosten: 1 1/2 uur € 140,- pp

Tonny Maas Relatietherapie