Therapie

Kosten: € 95,-

Geregistreerd als CAT Complementair therapeut level 3.

Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://www.gatgeschillen.nl/

 CAT-therapeut nummer: CM1578-17-10-18

Natuurlijk heeft de praktijk nagedacht over maatregelen m.b.t. Corona. Naast desinfectie en ventilatie is er ook een luchtreiniger in de praktijk geplaatst die zorgt dat de lucht schoon blijft. Ook al kan er meer dan voldoende afstand gehouden worden in de praktijk, je kunt altijd voor een online sessie kiezen. Dit kon natuurlijk altijd al maar nu is het extra handig!

Therapie kan nodig zijn op het moment dat je vastloopt. Wanneer je merkt dat je niet meer lekker in je vel zit. Minder zin in de dingen,  vermoeider en piekeren. Omdat ik gemakkelijk de energie oppik van hetgeen er speelt, is het mogelijk om snel tot de kern van het probleem te komen waarbij alles  helder en stap voor stap uitgelegd wordt.  Zo worden patronen op een directe manier inzichtelijk en werkbaar. Het contact met jezelf wordt op deze manier hersteld.

Methoden:

    • Psychotherapeutische gesprekken.
    • Ademhalingstechnieken en lichaamsscan. (vastzittende gevoelens en fysieke sensaties vrij maken).
    • meditatietechnieken. ( Aanwezig zijn in het hier en nu).
    • Werken met de droom (psycho-analytisch/belichaamd droomwerk).
    • creatieve therapie/visualisaties. ( in beeld brengen en nieuwe strategieën zien) .

Hier vind je de behandelovereenkomst zoals gehanteerd in de praktijk; behandelovereenkomst

Vergoedingen.

De therapie valt onder code: 24500 behandeling psychotherapie. https://catvergoedbaar.nl/prestatiecodes/

Vergoedingen in 2021

[Psychotherapie is een therapievorm voor volwassenen en kinderen die maken hebben met psychische of psychosomatische aandoeningen, problemen en stoornissen, zoals angsten, depressies en verslavingsproblemen. Ook bij stress of een burn-out kan psychotherapie zijn vruchten afwerpen. Het doel van de therapie is om de psychische problemen en klachten (sterk) te verminderen of verdraaglijker te maken.]

Heeft u kritiekpunten, bespreek dit bij voorkeur eerst met mij. Ik sta open voor kritiek en oplossingen.

Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie:

praktijk